Renovatie en onderhoud van railinfra & spoorbruggen

Onderhoud van railinfra: waarom is dit belangrijk?

Om treinreizigers veilig te vervoeren en de continuïteit van de dienstregeling te waarborgen, is het essentieel om railinfra en spoorbruggen zorgvuldig te onderhouden en te renoveren. Door achterstallig onderhoud of calamiteiten op het spoor kunnen er plotseling gevaarlijke situaties ontstaan. Als gevolg daarvan moet een traject soms tijdelijk worden afgesloten om het probleem te verhelpen en ongelukken te voorkomen. Zulke afsluitingen zorgen niet alleen voor verstoringen in de dienstregeling op dat ene traject, maar hebben een domino-effect op de dienstregeling in het gehele netwerk. Voor veilig en tijdig treinverkeer is het dan ook belangrijk om problemen op tijd te signaleren en te voorkomen.

Onderhoud en renovatie railinfra door Qumey: onze werkwijze

Bij Qumey helpen we u graag om uw railinfra en spoorbruggen in optimale staat terug te brengen én te houden, zodat de treinen zonder verstoringen kunnen blijven rijden. Wij kunnen bijvoorbeeld aanpassingen aan railinfra en spoorbruggen voor u uitvoeren. Bovendien zijn wij als een van de weinige staalbouwers in Nederland gekwalificeerd om zelfstandig aan het spoor te werken; het uitvoeren van uw project kunt u dus met een gerust hart aan ons overdragen. Wij organiseren het gehele proces: van engineering en productie tot uitvoering op locatie. Tijdens het proces zijn wij uw directe aanspreekpunt en verloopt alle communicatie via ons; dat maakt het contact voor u overzichtelijk en gemakkelijk.

Is er sprake van een calamiteit? Heeft een spoorbrug bijvoorbeeld schade opgelopen door een aanvaring of aanrijding? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen in dit soort gevallen snel schakelen en effectief op de situatie reageren.

Waarom kiezen voor Qumey?

Qumey staat voor u klaar om het renoveren, onderhouden en aanpassen van uw spoorbruggen en railinfra te verzorgen. Wat maakt onze dienstverlening anders dan anders?

  • Gespecialiseerd in spoorwerkzaamheden. Als een van de weinige staalbouwers in Nederland zijn wij toegerust om op het spoor te werken. Bovendien zijn we gewend om te werken in strak gekaderde buitendienststellingen. Het zorgvuldig, veilig en tijdig uitvoeren van de werkzaamheden heeft onze prioriteit, zodat het treinverkeer zo min mogelijk hinder ondervindt.
  • Deskundig. Wij zijn gecertificeerd in executieklasse 4 conform de NEN-EN 1090; dit betekent dat we gekwalificeerd zijn om aan de meest complexe constructies te werken. U kunt elke railinfra-opgave dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
  • Betrouwbaar. Als familiebedrijf zijn wij nauw betrokken bij elkaar én onze klanten. Onze langdurige relaties met partners als Rijkswaterstaat, ProRail, Heijmans, Strukton en Dura Vermeer zijn hier mooie voorbeelden van. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen en nét dat stapje extra zetten wanneer de situatie hierom vraagt.
  • Flexibel. Als een van de kleinere spelers in de markt kunnen wij snel schakelen en op uw behoeften reageren.

Contact

Bij Qumey streven we naar langdurige samenwerkingen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen en ondersteunen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor renovatie- en onderhoudsopgaven van railinfra en spoorbruggen? Neem contact met ons op! We leren u en uw wensen graag kennen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op