Energiesector

De energietransitie: op weg naar een duurzame toekomst

De overstap naar duurzame energie is wereldwijd in volle gang. Deze transitie is hard nodig om onze wereld leefbaar te houden, maar plaatst de energiesector voor grote technische uitdagingen. Zo is onze huidige energie-infrastructuur verouderd en niet ingericht op grootschalig gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Duurzame energie opwekken, distribueren en beheren vraagt om een variabel en flexibel netwerk, dat fluctuaties in energievraag en -aanbod kan opvangen. Hiervoor moeten onder andere nieuwe kabelnetwerken, portalen en onderstations worden gerealiseerd.

Qumey: uw partner voor een duurzame energie-infrastructuur

Bij Qumey helpen we u graag zoveel mogelijk uit de energietransitie te halen. Zo zetten we onze expertise op het gebied van hoogwaardige staalconstructies in voor de bouw van onderstations, mastversterkingen en andere kritieke onderdelen van de energie-infrastructuur. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ankerkooien voor windmolens. Deze vormen een essentiële verbinding tussen de windmolen en de fundatie waar de windmolen op staat. Zulke ankerkooien plaatsen we op land, maar kunnen we ook nearshore plaatsen, zoals op het IJsselmeer.

Ook ondersteunen we u graag bij het realiseren en aanpassen van stadswarmtenetten en zonneparken. We kunnen de hiervoor benodigde leidingen inmeten, berekenen, produceren, monteren en afpersen. Voor alle energie-infrastructuurconstructies geldt dat we ze realiseren volgens de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen die hierop van toepassing zijn.

Waarom kiezen voor Qumey?

Qumey staat voor u klaar om het aanleggen, monteren en onderhouden van uw energie-infrastructuur te verzorgen. Wat maakt onze dienstverlening anders dan anders?

  • Deskundig. Wij zijn gecertificeerd in executieklasse 4 conform de NEN-EN 1090; dit betekent dat we gekwalificeerd zijn om aan de meest complexe staalconstructies te werken, ook binnen hoogspanningsomgevingen. Welke staalbouwopgave zich ook voordoet binnen uw energieproject; u kunt die met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
  • Betrouwbaar. Als familiebedrijf zijn wij nauw betrokken bij elkaar én onze klanten. Zo onderhouden we al lange tijd duurzame relaties met partners als Rijkswaterstaat, ProRail, Heijmans en Dura Vermeer. Bij ons kunt u erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen en nét dat stapje extra zetten wanneer de situatie hierom vraagt.
  • Flexibel. Als een van de kleinere spelers in de markt kunnen wij snel schakelen en op uw behoeften inspelen.

Over Qumey

Bij Qumey streven we naar langdurige samenwerkingen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen en ondersteunen. Bent u op zoek naar een betrouwbare staalbouwpartner voor uw energie-infrastructuurproject? Neem contact met ons op! We leren u en uw wensen graag kennen, zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

NeEM contact op

Meer informatie of een  vrijblijvende offerte?

Hoe kunnen we u bereiken?
Waar kunnen we mee helpen?
Bezoek/postadres:

Qumey
Handelsweg 1
3606AA Maarssen

+31 (0)346-561564
info@qumey.nl