Certificering

Hoe is Qumey gecertificeerd?

Voor ons is veiligheid en gezondheid (voor zowel mens als milieu) het belangrijkste wat er is. Om de veiligheid en gezondheid van onszelf, onze partners en onze omgeving te waarborgen zijn wij VCA** gecertificeerd.Om het veiligheidsniveau binnen de hele organisatie continu te blijven verbeteren en te leren van incidenten zijn wij ook gecertificeerd volgens de Safety Culture Ladder.

Naast veiligheid en gezondheid voor de mens dragen wij ook graag bij aan het verbeteren van het milieu.

Daarom zijn wij volgens de NEN-EN-ISO14001 en de CO2 prestatieladder op trede 5 gecertificeerd.

Kwaliteit

Qumey legt de lat hoog als het gaat om het waarborgen van de kwaliteit van haar producten. Om de kwaliteit te beheersen zijn wij gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem NEN-EN-ISO9001.
Daarnaast zijn wij in het kader van de Verorderning Bouwproducten (CPR) gecertificeerd volgens de Europees geharmoniseerde productnorm NEN-EN1090. Wij zijn zowel voor stalen constructiedelen (NEN-EN1090-2) als voor aluminium constructiedelen (NEN-EN1090-3) gecertificeerd tot en met executieklasse 4.
Uw prestatieverklaring betreffende de NEN-EN1090-1 sturen we u op uw verzoek toe.

 

Gekwalificeerde medewerkers

Onze medewerkers zijn vakkrachten die naast hun VCA, GPI en DVP beschikken over diverse certificaten welke nodig zijn om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hierbij valt onder andere te denken aan hoogwerker certificaten en een breed scala aan lascertificeringen.
Tevens beschikken we over gekwalificeerde vakspecialisten welke diverse NDO onderzoeken conform de NEN-EN-ISO9712 mogen uitvoeren.

Zoals u ziet,  zijn onze medewerkers ruimschoots gekwalificeerd om hun werkzaamheden optimaal uit te voeren.
We zijn hierdoor snel, flexibel en kosten efficiënt.

Meer informatie of een  vrijblijvende offerte?

Hoe kunnen we u bereiken?
Waar kunnen we mee helpen?
Bezoek/postadres:

Qumey
Handelsweg 1
3606AA Maarssen

+31 (0)346-561564
info@qumey.nl