Onderhoud van beweegbare bruggen en sluizen

Onderhoud bruggen: geen keuze, maar een noodzaak 

Voor een goede doorstroming van zowel weg- als waterverkeer is zorgvuldig onderhoud van bruggen en sluizen erg belangrijk. Als dit niet op tijd gebeurt, kunnen er grote verstoringen, knelpunten en zelfs gevaarlijke situaties ontstaan. Regelmatig onderhoud van bruggen en sluizen zorgt ervoor dat verkeer vloeiend en veilig kan blijven bewegen en dat de levensduur van de brug wordt verlengd. 

Waarom is proactief brugonderhoud belangrijk? 

Onderhoudswerkzaamheden aan bruggen bestaan uit onder andere inspecties, regulier onderhoud en reparaties. Als u deze werkzaamheden tijdig laat uitvoeren, voorkomt u onverwachte storingen en kostbare spoedreparaties. Voor beweegbare bruggen en sluizen is dit nog belangrijker: deze constructies bestaan niet alleen uit mechanische onderdelen, maar ook uit elektronische systemen. Beide moeten goed functioneren en samenwerken om de veiligheid van zowel weggebruikers als de scheepvaart te waarborgen.  

Qumey: uw partner in brugonderhoud

Bij Qumey helpen we u graag om uw beweegbare bruggen en sluizen in topconditie te houden. We richten ons op preventief onderhoud: zo zorgen we ervoor dat alle bewegende delen soepel blijven lopen en proberen we calamiteiten op deze manier te voorkomen. Doet zich onverhoopt toch een calamiteit voor? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij komen snel in actie om de storing effectief op te lossen. Voor het onderhoud van beweegbare bruggen en sluizen werken we samen met gespecialiseerde elektrotechnische partners, zodat we de volledige klus voor u uit handen kunnen nemen. In onze aanpak staan veiligheid en efficiëntie voorop. We plannen zorgvuldig, voeren onze werkzaamheden doeltreffend uit en zorgen ondertussen voor minimale hinder.

Waarom kiezen voor Qumey?

Als experts in staalbouw helpen we u graag met hoogwaardig onderhoud en renovatie van uw bruggen en sluizen. Wat onze dienstverlening onderscheidt?

  • Betrouwbaar. Als familiebedrijf zijn wij nauw betrokken bij elkaar én onze klanten. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze langdurige samenwerkingen met partners als Rijkswaterstaat, ProRail, Heijmans en Dura Vermeer. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat wij onze afspraken nakomen en nét dat stapje extra zetten wanneer dit nodig is.
  • Deskundig. Wij zijn gecertificeerd in executieklasse 4 volgens de NEN-EN 1090; dit betekent dat we zijn toegerust om aan de meeste complexe staalconstructies te werken. Welke onderhoudsopgave u ook heeft, u kunt deze met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
  • Flexibel. Als een van de kleinere spelers in de markt kunnen wij snel schakelen en op uw wensen en behoeften inspelen.

Contact

Bij Qumey streven we naar langdurige samenwerkingen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ontzorgen en ondersteunen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in brugonderhoud? Neem contact met ons op, we kijken graag samen wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op