Over Qumey

Familiebedrijf

Qumey is een familiebedrijf.  In 1963 is Qumey opgericht door dhr. Quartel en dhr. Meijers, waar dan ook de naam vandaan komt. De eerste jaren richt Qumey zich voornamelijk op de verkoop van olie verwante artikelen. Met de opkomst van gas stort deze markt al snel in. Dhr. Quartel verlaat het bedrijf, en dhr. Meijers richt zich meer op constructiewerken

Inmiddels is Qumey gegroeid tot een begrip, en heeft het een degelijke en betrouwbare reputatie opgebouwd.
Qumey combineert een rijke historie en traditie met de kennis en de technische mogelijkheden van nu.

Meer dan 60 jaar vertrouwde ervaring in staal, RVS en aluminium.

Deze website geeft een eerste indruk van onze kwaliteiten. Op een bedrijfseigen manier: bondig, nuchter en met de nadruk op kwaliteit en resultaat. Van ontwerp tot en met montage. Qumey ontzorgt.

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en ketenpartners om tot de beste resultaten te komen. Of het nu gaat om railinfra of utiliteitsbouw: met een hecht team van ervaren en betrokken medewerkers klaren we elke klus!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Qumey vinden we het van belang om een sociale rol ter vervullen in de maatschappij. Met Qumey werken we dan ook vóór en met elkaar.

Alleen kun je niets, maar met elkaar kunnen wij de mooiste projecten realiseren!  

Ook werken wij bijvoorbeeld met een schoonmaakbedrijf wat enkel mensen in zet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast werken wij samen met met WIJ 3.0 Maliegilde welke zich richt op activering en re-intergratie. 

Uiteraard sponsoren wij diverse sportclubs en verenigingen. 

Kwetsbare kinderen hebben onze bijzondere aandacht.

Qumey is daarom bedrijfsvriend van het UMC Utrecht & WKZ en  partner van Villa Joep.

 

 

Qumey Groep

De Qumey Groep bestaat uit verschillende bedrijven welke allemaal bouwen aan het Nederland van de toekomst. Wij bieden innovatie oplossingen van de hoogste kwaliteit, constant en op elk niveau. Wij staan voor vakmanschap, waarin duurzaamheid, veiligheid en aandacht voor omgeving en milieu voorop staat.

Qumey Montage

Onze allround monteurs zijn zeven dagen per week, dag en nacht door heel Nederland actief. Ervaren allrounders met volledig uitgeruste servicewagens lossen elk probleem moeiteloos op. Adequaat en veilig.  Vanzelfsprekend zijn onze monteurs optimaal gecertificeerd en gekwalificeerd om hun werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Qumey Metaal

IJzersterk in het engineeren, produceren en monteren van staalprojecten. Met behulp van moderne technieken en goed opgeleide vakkrachten realiseren wij complexe projecten.

Qumey Beheer & Onderhoud

Onderhoud verlengt de levensduur van bruggen en sluizen en helpt storingen en (verkeers)belemmeringen voorkomen. Juist als het gaat om (spoor)bruggen en sluizen moet het onderhoud zelf zo min mogelijk hinder veroorzaken. Dankzij een gedegen voorbereiding, logistieke precisie en efficiënte uitvoering levert Qumey hoge kwaliteit, op tijd. Diverse partners en overheden ervaren dit reeds!

Bedrijfsfilm Qumey 

Graag laten wij zien waar wij voor staan. Bekijk onze laatste bedrijfsfilm en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.