Spoorbrug Zaltbommel

Op spoorbrug Zaltbommel is door Qumey een passeerpad met een lengte van 860 meter langs de spoorbrug aangebracht.  Buiten het pad om, zijn er 22 inspectiewagens vervangen. 

Opdrachtinformatie:

Project: Spoorbrug Zaltbommel

Opdrachtgever: Prorail 

Uitvoeringsperiode: 2019 - 2021

Op spoorbrug Zaltbommel is door Qumey een passeerpad met een lengte van 860 meter langs de spoorbrug aangebracht. Dit pad dient als vluchtroute voor treinpassagiers wanneer zich een calamiteit voordoet op de brug. Ook maken inspecteurs en onderhoudsmonteurs hier veelvuldig gebruik van. 
Om dit zo veilig mogelijk te kunnen realiseren hebben wij speciaal voor dit werk een werkwagen ontworpen en gebouwd, waarmee het bordes aangebracht kan worden. Naast het feit dat deze werkwijze veilig is voor onze monteurs hebben wij zo geen last van hoogstaand water, kunnen we de Waal passeren en vormen wij geen hinder voor het scheepvaart- en treinverkeer.
Buiten het pad om, zijn er 22 inspectiewagens vervangen. De inspectiewagens zijn bedoeld om de onderzijde van de brug op een veilige wijze te kunnen inspecteren. De inspectiewagens zijn voorzien van aandrijving en gekeurd volgens de laatste richtlijnen, waaronder de machinerichtlijn. 
De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Prorail. 

Meer informatie of een  vrijblijvende offerte?

Hoe kunnen we u bereiken?
Waar kunnen we mee helpen?
Bezoek/postadres

Qumey 
Handelsweg 1
3606AA Maarssen

+31 (0)346-561564
info@qumey.nl